φίλα με άμα σε φωτίζω.

Φίλα με άμα σε φωτίζω.
Όχι αχνά. Φως. Πλημμύρα από φως.
Κράτα με αμα σε καίω.
Όχι φλόγα. Φωτιά. Λαίλαπα.
Οδήγησε με αμα σε τυφλώνω.
Όχι θολά. Τυφλός. Μάτια σφραγισμένα.
Μέθυσέ με άμα σε ανεβάζω.
Όχι σκαλοπάτι. Ψηλά. Χιλιόμετρα απ΄το έδαφος.
Κρύψε με άμα σε ιδρώνω.
Όχι σταγόνα στο μέτωπο. Στήθος, πλάτη, μασχάλη, γεννητικά όργανα, πόδια. Ποτάμι ιδρώτας.
Χάιδεψέ με άμα σε γλυκαίνω.
Όχι μάλλον γλυκό. Ζάχαρη. Πετιμέζι.
Φρόντισέ με άμα σε τρελαίνω.
Όχι για λίγο. Τρέλα. Εσώκλειστος.

*
Φίλα με άμα σε φωτίζω, γιατί στα σκοτάδια κανένα φιλί δεν πέτυχε απ΄την πρώτη. Κανένα χείλι δεν αγγίχτηκε ρουφηχτά στο σκοτάδι με το πρώτο ψάξιμο. Κάμία γλώσσα δεν συνάντησε την άλλη στο σκοτάδι αμέσως. Αμα σε φωτίζω, το φιλί μας θα πετύχει. Αλλά θέλει φως.
*
Κράτα με άμα σε καίω, γιατί το σώμα που φλέγεται κάνει το κρύο κάτω απ' το στρώμα να πεθαίνει. Κανένα κρύο σώμα δεν τόλμησε να αγκαλιάσει ένα άλλο κρύο κορμί. Θέλει φωτιά. Θέλει βράστη.
*
Οδήγησε με αμα σε τυφλώνω, γιατί οι τυφλοί εραστές βρίσκουν τις πόρτες της κόλασης και του παράδεισου. Όχι με μάτια κλειστά. Ανοιχτά. Αλλά τυφλά.
*
Μέθυσέ με άμα σε ανεβάζω, γιατί είναι δύσκολο παιχνίδι η υπομονή και κρατάει πολύ. Κι ότι κρατάει πολύ θέλει το αλκοόλ του.
*
Κρύψε με άμα σε ιδρώνω, γιατί το σώμα που δεν ίδρωσε στον έρωτα, δεν ξέρει τι θα πει ιδρώτας. Όχι στο σεξ. Στον έρωτα. Κρυμμένος, μπορώ να σε κάνω να ιδρώνεις από φόβο μην δε με βρεις.
*
Χάιδεψέ με άμα σε γλυκαίνω, γιατί χωρίς γλυκό δεν έχω χάδι. Τώρα το μαθαίνω.
*
Φρόντισέ με άμα σε τρελάινω, γιατί όλοι οι τρελοί και οι παλαβοί που πάνε και ερωτεύονται μεταξύ τους, πρέπει να μάθουν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον.
*